RSS  :: خانه :: ارتباط با من :: پروفایل :: پارسی بلاگ
نزدیکترین مردم به پیامبران، داناترین آنان است به آنچه آورده اند . [امام علی علیه السلام]
  • تعداد بازدیدهای وبلاگ
  • - کل بازدیدها: 23517 بازدید
    - امروز: 10 بازدید
    - دیروز: 17 بازدید

  • درباره من

  • لوگوی وبلاگ


  • اشتراک
  •  

  • اوقات شرعی

  • آرشیو مطالب
  • اسفند 1388

    ? بیوگرافی بازیکنان و مربیان گذشته و حال بایرن 2
  • علی شنبه 88/12/22 ساعت 4:16 عصر
  • **بیوگرافی بازیکنان و مربیان بایرن مونیخ**

     

     

     

    __________________________________________________ ______________
    برمه یک بازیکن چپ پا بود اما با پای راستش نیز براحتی کار میکرد . او اغلب سانترهایش را با پای چپ انجام میداد اما اکثر شوتهایش را با پای راست میزد. حتی در فینال جام جهانی 90 و در دقیقه 86 بازی و در آن شرایط حساس ضربه پنالتی را با پای راست خود زد و توپ را به گل تبدیل کرد .

    برمه تنها یک گل در جام ملتهای اروپا زد آن هم به تیم ملی ایتالیا در جام 1988 . در آن دیدار روبرتو مانچینی در دقیقه 52 ایتالیا را پیش انداخت اما اندی برمه تنها 3 دقیقه بعد گل مساوی را زد و بازی با همین نتیجه خاتمه پیدا کرد.
    __________________________________________________ ______________
    آندریاس برمه

    هنگامی که کاپیتان ماتائوس از ردن ضربه پنالتی در دقیقه 87 در بازی فینال 1990 تفره رفت, آندریاس برمه با خونسردی کامل پشت ضربه پنالتی رفت و با ضربه ایی استادانه گویگوچه آ را که در بازیهای قبل چندین ضربه پنالتی را مهار کرده بود مغلوب کرد.

    این گل آلمان را قهرمان جام جهانی 1990 در ایتالیا کرد.

     
    نام کامل : پائول برایتنر Paul Breitner

    تاریخ تولد : 5 سپتامبر 1951

    محل تولد : کولبرمور – آلمان

    قد : 176 سانتیمتر

    وزن در دوران اوج : 73 کیلوگرم

    شماره پیراهن در دوران اوج در تیم ملی :3

    پست های بازی : مدافع کناری – هافبک وسط – هافبک کناری

    ویزگی های بازی : تاکتیک پذیری بالا – قدرت دریبل زنی خوب – شوت های محکم - پنالتی زن قهار


    مهمترین افتخارات ملی :

    1 قهرمانی جام جهانی 1974

    1 نایب قهرمانی جام جهانی 1982

    1 قهرمانی جام ملتهای اروپا 1972


    مهمترین افتخارات باشگاهی :

    5 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن مونیخ 1981-1980-1974-1973-1972

    2 قهرمانی جام حذفی آلمان 1982-1971

    1 قهرمانی جام باشگاههای اروپا با بایرن مونیخ 1974

    2 قهرمانی لالیگا با رئال مادرید 1976-1975


    مهمترین افتخارات فردی :

    مرد سال آلمان در سال 1981


    آمار و ارقام :

    کل بازیهای ملی : 48 ............کل گلهای زده : 10

    بازی در جام جهانی : 14 .................. گل زده: 4

    تعداد بازی در بایرن مونیخ: 109 ........... گل زده :17 (1974-1970)
    تعداد بازی در رئال مادرید : 84 ........... گل زده : 10 (1977-1974 )
    تعداد بازی در اینتراخت برانشویگ : 30 ........ گل زده: 10 (1978-1977 )
    تعداد بازی در بایرن مونیخ: 146 ........... گل زده :66 (1983-1978)
    __________________________________________________ ______________
    برایتنر به همراه سه بازیکن دیگر به نامهای پله – واوا و زیدان تنها بازیکنانی هستند که در دو فینال جام جهانی گلزنی کرده اند. برایتنر در فینال 1974 دروازه هلند را از روی نقطه پنالتی باز کرد و در فینال 1982 تنها گل تیمش را مقابل ایتالیا زد .

    او هم اکنون علاوه بر اینکه مقاله نویسی میکند کارشناس تلویزیونی نیز هست و البته به عنوان یک مشاور در بایرن مونیخ فعالیت میکند.
    __________________________________________________ ______________
    پل برایتنر (راست) گرهارد مولر (چپ) گلزنان آلمان در فینال 1974
     
    زندگینامه میروسلاو کلوزه :


    میروسلاو کلوزه:

    تولد:9 زوئن 1978

    نام پدر: جوزف کلوزه

    نام مادر: باربارا جز

    باشگاه ها:هامبورگ-کایرزسلاتن-وردربرمن-بایرن مونیخ

    سن:29

    قد:1.82 متر

    باشگاه حال حاضر:بایرن مونیخ

    شماره پیراهن:18



    میروسلاو کلوزه در نهم زوئن سال 1978 در اوپوله سیلسیا در کشور لهستان به دنیا اومد ولی اون خودش رو به عنوان یک بازیکن آلمانی معرفی کرد بزرگ ترین افتخار میرو کسب کفش طلایی جام جهانی 2006 آلمان بود که او در این جام موفق به زدن 5 گل شد که با 5 گلی هم که در جام جهانی 2002 کره و زاپن زده بود در کل تونست که 10 گل رو به ثمر برسونه .

    میرو از یک خانواده ی ورزش متولد شد مادر اون یعنی باربارا جز عضو تیم ملی هندبال لهستان بود و پدر اون هم یعنی جوزف کلوزه عضو کادر فنی تیم ملی فوتبال لهستان بود



    فوتبال باشگاهی:

    کلوزه فوتبال رو از یک باشگاه روستایی در آلمان فرا گرفت (خداییش هرچه سعی کردم نتونستم اسم باشگاه رو بخونم ) او در این باشگاه بسیار موفق بود و زمینه های موفقیت های بعدی خودش رو فراهم کرد .

    بعد از یک فص بازی در هامبورگ اون به تیم آماتور های کایرزسلاتن رفت و بعد از یک سال در فصل 2002-2003 به تیم اصلی کایرزسلاتن راه یافت. اون در این تیم 67 بازی انجام داد و 33 گل هم به ثمر رسوند

    اون در سال 2004 به ازای 5 ملیون یورو به تیم وردربرمن فروخته شد اون در فصل 2005 -2006 بهترین فصل تاریخ فوتبال خود رو گذراند و با زدن 25 گل و 16 پاس منجر به گل فقط در 26 بازی یک رکورد بی نظیر رو به جا گذاشت .

    اون بعد از موفقیت خودش در جام جهانی 2006 آلمان پیشنهاد هایی از تیم های بارسلونا و یونتوس و بایرن مونیخ رو داشت که سعی کرد که به هیچ کدام از این پیشنهاد ها جواب ندهد و یک سال دیگر رو در وردربرمن سپری کرد تا این که بالاخره در 26 زوئن 2007 نایب رئیس باشگاه بایرن کارل هاینز رو منیگه خبر داد که کلوزه با قراردادی 15 ملیون یورویی به بایرن پیوست .



    فوتبال ملی:

    در 21 زانویه 2007 جرزی ئنگل مربی وقت لهستان به آلمان سفر کرد تا از کلوزه درخواست کن که باری تیم ملی لهستان بازی کند ولی کلوزه به او جواب رد داد و گفت:"می خواهم برای رودی فولر بازی کنم"

    اولین بازی ملی کلوزه خاطره ی خوبی رو برای او به همراه داشت و اون در 24 مارس 2001 با تیم ملی آلمان موفق شد که تیم ملی آلبانی رو 2 بر 1 شکست بده که گل دوم تیم ملی آلمان رو کلوزه به ثمر رسوند.

    اون در نخستین تجربه مهم بین المملی خودش در جام جهانی 2002 کره و زاپن 5 گل رو به ثمر رسوند که کا رآسونی هم نبود اون در بازی با عربستان سعودی که آلمان این تیم رو 8 بر صفر شکست داد موفق شد که هت ریک کنه و اسم خودش رو در زهن عرب ها جاودانه کنه.

    اون در روز تولد 28 سالگی خودش موفق شد که در دیدار افتتاحیه ی جام جهانی 2006 آلمان مقابل کاستاریکا 2 گل رو به ثمر برسونه اون هم چنین در بازی سوم تیم ملی آلمان مقابل اکوادور 2 گل از 3 گل تیمش رو به ثمر رسوند اون در بازی مقابل سوئد که به پیروزی 2 بر صف رآلمان انجامید 2 پاس منجر به گل رو برای هم تیمی خودش لوکاس پودولسکی فراهم کرد و بالاخره کلوزه آخرین گل جامش رو هم در حساس ترین دقایق بازی آلمان با آزانتین همنگامی که آلمان یک هیچ عقب بود به ثمر رسوند و در مجموع دو جام 10 گل رو برای تیم ملی آلمان به ثمر رسوند اون باید 6 گل دیگه بزنه تا به رکود رونالدوی برزیلی دست پیدا کنه.


    افتخارات:

    برنز جام کنفدراسیون ها سال 2005

    نایب قهرمانی در جام جهانی 2002 با تیم ملی آلمان

    سومی در جام جهانی 2006 با تیم ملی آلمان

    نایب قهرمانی در بوندسلیگا با وردربرمن 2006

    دی اف بی پوکال نایب قهرمانی 2002 2006

    کفش طلایی در جام جهانی 2006 و کفش نقره ای در جام جهانی 2002

    مرد سال فوتبال آلمان در سال 2006

    ><><><><><><><><><><><><><>

    تیم فوتبال کلن در دهه‌ی 60 دروازه‌بانی داشت به نام «تونی شوماخر». به یاد همین بازیکن بود که در کلن هارالد شوماخر را نیز «تونی» می‌نامیدند.

    در کتابی که در سال 2000 در رابطه با تاریخچه‌ی تیم فوتبال باشگاه اف.ث.کلن آلمان انتشار یافت، درباره‌ی هارالد شوماخر دروازه‌بان فراموش‌نشدنی این باشگاه و تیم ملی فوتبال آلمان در دهه‌ی 80 میلادی آمده است: «آمیزه‌ای از کارایی و درخشش، بی‌باکی و فرهمندی تحریک‌آمیز، هارالد شوماخر را به یکی از تاثیرگذارترین پدیده‌های فوتبال کلن و آلمان تبدیل می‌کند».

    هارالد شوماخر در تاریخ 6 مارس 1954 در شهر کوچک دورن واقع در ایالت نوردراین وستفالن آلمان چشم به جهان گشود. او در 8 سالگی ورزش فوتبال را آغاز کرد. پس از آن که در پست‌های گوناگون به خدمت گرفته شد، سرانجام با تشخیص مربی درون دروازه قرار گرفت. خود او بعدها اعتراف کرده بود که:
    «دروازه‌بانی تنها پستی بود که به آن علاقه داشتم، زیرا من اهل دویدن نبودم».

    شوماخر توانست درون دروازه توانایی‌های ورزشی خود را بروز دهد. وی به سرعت پله‌های رشد و تعالی را پیمود و از طریق مسابقات منطقه‌ای و سپس ایالتی جوانان، به تیم ملی فوتبال جوانان آلمان راه یافت. در آنجا البته دروازه‌بان ذخیره بود. باشگاه فوتبال کلن از همان موقع در پی او بود و سرانجام در سال 1972 این بازیکن با استعداد را در سن 18 سالگی به صفوف خود جلب کرد.


    در آن سال‌ها، در حالی که شوماخر دروازه‌بانی گمنام بود و بیشتر اوقات را روی نیمکت ذخیره‌ها می‌گذراند، آلمان عصر طلایی فوتبال خود را تجربه می‌کرد. اما یک حادثه، فرصتی تاریخی در اختیار شوماخر قرار داد و او نیز با پیگیری از این فرصت به بهترین نحوی استفاده کرد. آسیب‌دیدگی شدید دروازه‌بان اصلی تیم کلن باعث شد که شوماخر به عنوان دروازه‌بان شماره‌ی یک درون دروازه قرار گیرد. او به سرعت توانست با بی‌باکی فراوان، پرش‌های حیرت‌انگیز و واکنش‌های به موقع، جای خود را درون دروازه تثبیت کند.

    درخشش شوماخر در بازی‌های لیگ برتر فوتبال آلمان (بوندس‌لیگا) به گونه‌ای بود که او در سن 25 سالگی به تیم ملی فوتبال آلمان فراخوانده شد. در آن زمان دروازه‌بان شماره‌ی یک و بی‌چون و چرای تیم ملی آلمان سپ‌مایر بود که الگوی شوماخر نیز به شمار می‌رفت. اما باز هم حادثه‌ای دیگر باعث شد که شوماخر به دروازه‌بان شماره‌ی یک تیم ملی تبدیل شود. مایر در یک سانحه‌ی رانندگی به شدت مصدوم شد و به ناچار با فعالیت در میدان‌های ورزشی وداع کرد. به این ترتیب راه برای افتخارات ملی شوماخر گشوده شد.

    شوماخر در سال 1980 به نخستین افتخار بزرگ خود دست یافت و با تیم ملی فوتبال آلمان قهرمان اروپا شد. پس از آن اما برای دو دوره‌ی پی‌درپی یعنی در سال‌های 1982 و 1986 تیم ملی فوتبال آلمان در بازی‌های نهایی جام جهانی فوتبال در مقابل تیم‌های ایتالیا و آرژانتین ناکام شد و شوماخر در حسرت قهرمانی جهان باقی ماند.




    شوماخر در مقایسه تیم ملی فوتبال آلمان سال 1982 با 1986 و یادآوری خاطرات آن سال‌ها می‌گوید: «هر دو تیم خیلی خوب بودند. تیم سال 1986 از نظر بازیکنان فردی با داشتن مهره‌هایی چون رومینیگه و ماتئوس بهتر بود. اما متاسفانه در مقابل آرژانتین هم باختیم و علیرغم تلاش نتوانستیم بازی را به وقت اضافی بکشانیم، چون بیشتر با احساس خود بازی می‌کردیم تا با عقلمان. در هر صورت دوبار در بازی نهایی در مقابل بهترین تیم‌های جهان شکست خوردیم. هنوز هم برای من یادآوری آن خاطرات جالب است».


    جام جهانی سال 1982 در اسپانیا، همزمان یکی از نقطه‌های تاریک دوره‌ی فعالیت ورزشی شوماخر بود. در دیدار نیمه‌نهایی این مسابقات که آلمان در مقابل فرانسه قرار گرفته بود،
    خطای بسیار خشن شوماخر بر روی باتیستان بازیکن فرانسوی در محوطه‌ی جریمه، به آسیب‌دیدگی شدید این بازیکن منجر گردید و وی چند ماه در بیمارستان بستری بود.
    شوماخر پس از بازی در صدد توجیه خطای خود برآمد و از همین رو در سراسر محافل ورزشی اروپا مورد انتقاد شدید قرار گرفت.

    شوماخر برای رهایی از این رسوایی ورزشی و یافتن دوباره‌ی چهره‌ای مقبول، نیازمند دو سال تلاش مداوم بود. وی توانست با بازی‌های خوب و رفتار ورزشی مناسب، آن رویداد تلخ را جبران کند. در سال‌های 1984 و 1986 عنوان بهترین بازیکن فوتبال سال آلمان را از آن خود کرد.


    شوماخر خیال داشت فعالیت ورزشی خود را به عنوان دروازه‌بان تیم ملی تا مسابقات جام ملت‌های اروپا در سال 1988 ادامه دهد، اما انتشار کتاب خاطرات او تحت عنوان «سوت آغاز بازی»، این نقشه را برهم زد. وی در آن کتاب، مسائلی خصوصی بازیکنان تیم ملی را که در اردوها شاهد آن بود مطرح و سیمای برخی از بازیکنان را در افکار عمومی لکه‌دار ساخته بود. همین امر باعث شد که او را دیگر به تیم ملی آلمان دعوت نکنند. پس از آن شوماخر برای سه سال به ترکیه رفت و برای تیم فنرباغچه‌ی استانبول بازی کرد. وی در آنجا هم موفق بود.

    شوماخر در سال 1991 به آلمان بازگشت و در آخرین سال حضور در میدان، محافظت از دروازه‌ی بایرن مونیخ را بر عهده داشت. وی در سال 1992 کفش‌های خود را به دیوار آویخت.



    سپ مایر 65 ساله شد

    مایر به تمامی افتخارهایی که یک بازیکن فوتبال می‌تواند به آنها دست یابد رسید...


    یوزف مایر که فوتبال‌دوستان او را به نام «سپ مایر» می‌شناسند، نام‌آورترین و موفق‌ترین دروازه‌بانی است که تاریخ این ورزش در آلمان به خود دیده است. روز 28 فوریه مصادف است با شصت و پنجمین سالگرد تولد این فوتبالیست استثنایی.
    سپ مایر که سال‌ها محافظ دروازه‌ی تیم ملی فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ بود، در دوره‌ی شانزده ساله‌ی فعالیت ورزشی حرفه‌ای خود، به تمامی افتخارهایی که یک بازیکن فوتبال می‌تواند به آن‌ها دست یابد، دست یافت.
    سپ مایر در تاریخ 28 فوریه­ی 1944 در شهر «متن» واقع در ایالت باواریای آلمان چشم به جهان گشود. در هشت سالگی شروع به بازی فوتبال کرد. نخست در خط حمله بازی می­کرد و حتا یکبار در نوجوانی آقای گل مسابقات محلی شد.
    چهارده ساله بود که در بازی نهایی مسابقات جوانان، با تیم خود «اس.فاو. هار» در مقابل تیم جوانان بایرن مونیخ قرار گرفت. در آن بازی، دروازه­بان اصلی تیم او به دلیل آسیب‌دیدگی نتوانست حضور یابد و مربی تیم به ناچار سپ مایر را درون دروازه جای داد.
    مایر جوان و بی‌تجربه اگر چه نتوانست از شکست 12 بر صفر تیم خود در مقابل تیم جوانان بایرن مونیخ جلوگیری کند، اما در آن بازی با پرش‌های شگفت‌انگیز و حرکات دلیرانه توانست مانع از شکست سنگین­تر تیم خود شود. بی­دلیل نبود که در همان بازی مورد توجه مربی تیم بایرن مونیخ قرار گرفت و وی به او پیشنهاد پیوستن به این تیم را کرد.

    سپ مایر در آن زمان این پیشنهاد را رد کرد و در تیم خود ماند تا همچنان در خط حمله بازی کند. اما هر چه بیشتر می­گذشت، مربی تیمش از او بیشتر به عنوان دروازه­بان استفاده می­کرد. سرانجام در سال 1959 به مونیخ رفت. تنها یکسال پس از آن، از طرف «هلموت شون» مربی نامدار آلمانی، برای بازی در تیم ملی فوتبال جوانان آلمان فراخوانده شد. مایر روی­هم 14 بازی برای این تیم انجام داد و از آن میان تنها یکبار درون دروازه جای نگرفت.
    سپ مایر در سال 1964 دروازه­بان ثابت تیم بایرن مونیخ و جزوی از محور اسطوره­ای «مایر ـ بکن‌باوئر ـ مولر» شد. با همین بازیکنان بود که باشگاه بایرن مونیخ به دسته­ی اول صعود کرد. پس از آن این باشگاه سیر صعودی بی‌وقفه‌ی خود را در گستره­ی ملی و بعدها در سطح اروپا آغاز کرد.
    در پی آن، سپ مایر به تیم ملی فوتبال آلمان دعوت شد و نخستین بازی خود را به عنوان دروازه‌بان این تیم در سال 1966 در دوبلین مقابل ایرلند انجام داد. در آن بازی آلمان با نتیجه‌ی چهار بر صفر حریف خود را درهم کوبید.
    مایر در همان سال، در مسابقات جام جهانی فوتبال در لندن، همراه تیم ملی فوتبال آلمان بود، اگر چه به عنوان دروازه‌بان ذخیره.
    آلمان در رقابت­های آن دوره، در بازی نهایی در استادیوم ویمبلی و در نتیجه­ی یک گل جنجالی، مقابل تیم ملی فوتبال انگلستان شکست خورد و به مقام دوم رسید.



    پس از آن دوره از مسابقات، عصر طلایی سپ مایر آغاز شد. او تدریجا با جاگیری‌های تیزبینانه، واکنش‌های سریع، شیرجه‌های شگفت‌انگیز، پرش‌های تماشایی و حرکات ناگهانی و غیرقابل پیش‌بینی، به دروازه‌بان شماره‌ی یک و بی‌چون‌وچرای آلمان تبدیل شد. دیگر همگان با اشاره به دهستان زادگاه او، از «گربه‌ی آنتسینگ» سخن می‌گفتند.
    مایر در بازی‌های جام جهانی مکزیک در سال 1970 دروازه‌بان شماره‌ی یک آلمان بود. آلمان در آن دوره از مسابقات در دیدار یک چهارم نهایی در مقابل انگلستان با نتیجه‌ی سه بر دو پیروز شد، اما در بازی نیمه‌نهایی در مقابل تیم ملی فوتبال ایتالیا (در بازی قرن) با نتیجه­ی چهار بر سه شکست خورد و در پایان پس از برزیل و ایتالیا به مقام سوم بسنده کرد. اگر چه این برای مایر افتخار کوچکی نبود، اما دریافت شش گل در آن دو بازی تاریخی، بسیاری از کارشناسان فوتبال را به این نتیجه رساند که اگر چه تیم ملی آلمان دارای یک دروازه‌بان خوب است، اما این دروازه‌بان هنوز در اندازه‌های جهانی نیست.
    هلموت شون مربی تیم ملی فوتبال آلمان، بی‌توجه به منتقدان، همچنان به سپ مایر اعتماد کرد و او نیز در سال‌های بعد شایستگی کامل خود را نشان داد و منتقدان را خاموش ساخت. مایر در سال 1972 با تیم ملی فوتبال آلمان در بلژیک به مقام قهرمانی جام ملت‌های اروپا رسید و دو سال بعد در مسابقات جام جهانی فوتبال در آلمان قهرمان جهان شد. مایر را در این دوره، یکی از بزرگ‌ترین و موفق‌ترین دروازه­بانان جهان لقب دادند.
    فرانتس بکن­باوئر «قیصر» فوتبال آلمان، مایر را با فاصله­ی زیاد نسبت به دیگران، بهترین دروازه‌بان تاریخ فوتبال آلمان می‌داند. در ستایش او می‌گفتند: هر گلی که وارد دروازه‌ی مایر شود، غیرقابل مهار بوده است!

    از ویژگی‌های مایر، تمرینات غیرعادی او بود. برای نمونه مرغی را در میدان وسیع فوتبال رها می‌ساخت و سپس با شیرجه‌های تماشایی تلاش می‌کرد پرنده را به چنگ آورد! در انتقاد از قصور بازیکنان خودی صریح بود. حتا زمانی که بکن‌باوئر، بازیکن استثنایی هم‌باشگاهی او در دو بازی پی درپی، اشتباها دو گل وارد دروازه‌ی خودی کرد، مایر از مربی تیم خواسته بود که یکی از مدافعان تیم را مامور کنترل «قیصر بکن‌باوئر» کند تا او دوباره به تیم خودی گل نزند!
    مایر خیال داشت تا چهل­سالگی درون دروازه بایستد و به رکورد 100 بازی برای تیم ملی دست یابد، اما در سال 1979 بر اثر یک حادثه‌ی سنگین رانندگی که به آسیب‌دیدگی شدید او منجر گردید، به فعالیت خود در میدان‌های ورزشی پایان داد. با این حال وی هنوز از فوتبال دل نکنده و امروز نیز مربی دروازه‌بانان باشگاه بایرن مونیخ است.
    افتخارات زیادی در کارنامه‌ی ورزشی سپ مایر ثبت شده است. وی علاوه بر قهرمانی جهان و اروپا، چهار بار با بایرن مونیخ قهرمان آلمان، سه بار قهرمان باشگاه­های اروپا و یک بار قهرمان باشگاه‌های جهان شد. مایر سه بار به عنوان بهترین بازیکن آلمان انتخاب گردید و افزون بر آن، کارشناسان فوتبال او را به عنوان بهترین دروازه‌بان تاریخ فوتبال آلمان برگزیدند.
    نام سپ مایر از طرف فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، در رده‌بندی بهترین دروازه‌بانان تاریخ فوتبال جهان، پس از لئویاشین دروازه‌بان افسانه‌ای شوروی، گوردن بنکس گربه‌ی چالاک انگلستان و دینو زوف دیوار استوار تیم ملی فوتبال ایتالیا، در جایگاه چهارم قرار گرفته است.
    نام کامل : مهمت شول Mehmet Scholl



    تاریخ تولد : 16 اکتبر 1970

    محل تولد : کارلسروهه – آلمان

    قد : 177 سانتیمتر

    وزن در دوران اوج : 68 کیلوگرم

    پست های بازی : هافبک هجومی – هافبک کناری

    ویزگی های بازی : خلاقیت – پاس های عمقی – شوت های پشت محوطه جریمه – ضربات آزاد


    مهمترین افتخارات ملی :

    1 قهرمانی جام ملتهای اروپا 1996


    مهمترین افتخارات باشگاهی :

    8 قهرمانی بوندسلیگا با بایرن مونیخ 2006-2005-2003-2001-2000-1999-1997

    5 قهرمانی جام حذفی آلمان با بایرن مونیخ 2004-2000-1999-1998-1997

    1 قهرمانی جام باشگاههای اروپا با بایرن مونیخ 2001

    1 قهرمانی جام یوفا با بایرن مونیخ 1996

    1 قهرمانی جام بین قاره ای با بایرن مونیخ 2001

    آمار و ارقام :

    کل بازیهای ملی : 36 .................کل گلهای زده : 8

    تعداد بازی در کارلسروهه در بوندسلیگا : 58 ................ گل زده :11 ( 1992-1989 )

    مجموع بازی در بایرن مونیخ : 468.............. گل زده :116 (2007-1992)


    پراکندگی گلهای شول در بایرن مونیخ ...

    مجموع گلها ............................................... 117 گل

    تعداد گل در بوندسلیگا .................................... 87 گل

    تعداد گل در جام حذفی آلمان ............................. 11 گل

    تعداد گل در جام اتحادیه آلمان............................ 1 گل

    تعداد گل در جام باشگاههای اروپا ....................... 12 گل

    تعداد گل در جام یوفا....................................... 6گل


    -پدر مهمت شول ترک است(ارگین یوکسل) و مادرش آلمانی ... و مهمت در آلمان و در شهر کارلسروهه یعنی شهری که ستاره های دیگری همچون اولیور کان و اولیور بیرهوف بدنیا آمده اند متولد شد. هنگامی که مهمت 5 سال داشت پدر و مادر او از هم جدا شدند و مادرش با فردی به نام هرمان شول ازدواج کرد و بدین ترتیب فامیلی او تغییر کرد و شول شد .

    - مهمت شول 8 قهرمانی بوندسلیگا را تجربه کرده و از این لحاظ رکورد دار است .

    - مهمت هیچگاه در جام جهانی بازی نکرد. کلا شول همیشه در هنگام تورنمنت های بزرگ با بدشانسی روبرو میشد . البته وی در دو جام ملتهای 96 و 2000 بازی کرد . آخرین دیدار ملی شول در سال 2002 و در دیداری تدارکاتی با اسرائیل بود که با برتری 1-7 آلمانها به پایان رسید.

    - مهمت شول کلا 8 گل ملی به ثمر رسانده که 6 تای آن در دیدارهای دوستانه – یکی در مقدماتی جام ملتها و تنها یک گل هم در جام ملتهای اروپا به ثمر رسانده. که این گل در یورو 2000 و مقابل رومانی بود که شول در دقیقه 28 گل مساوی را زد و آن بازی با نتیجه 1-1 به پایان رسید .

    هانس گئورگ شوارتزنبک بازیکنی از دوران طلایی بایرن


    هانس گئورگ شوارتزنبک
    (به آلمانی: Hans-Georg Schwarzenbeck) (زاده 3 آوریل 1948 مونیخ، باواریا) بازیکن فوتبال آلمانی است

    این تصویر کوچک شده است. برای دیدن ابعاد واقعی آن، روی این نوار کلیک کنید. ابعاد واقعی تصویر 700x500 و حجم آن 66 کیلو بایت می باشد.

    زندگی ورزشی
    وی فوتبال را از تیم نه‌چندان مطرح مونیخ اشپورت فریونده مونشن دهه 60 میلادی آغاز کرد. پس از 4 سال حضور در تیم جوانان بایرن مونیخ در سال 1966 به تیم اصلی راه یافت و به مدت 15 سال عضو ارکان اصلی تیمش بود

    دوران باشگاهی
    مدافع اهل مونیخ اوایل دهه 60 به بایرن پیوست، دوره‌ای که زیک کایکوفسکی مشغول ساختن تیمی بزرگ و بی رقیب بود،تیمی که در دهه 70 سلطان بلامنازع فوتبال آلمان و حتی اروپا بود، یورگ مهمترین گل تساوی بخش تاریخ بایرن را در فینال جام اروپایی 1974 در مقابل اتلتیکو مادرید به ثمر رساند تا بازی به تساوی و در نتیجه تکرار در دیداری دیگر بی انجامد، در بازی تکراری با نتیجه 4 بر صفر جام قهرمانی را بالای سر ببرند

    دوران ملی
    وی از سال 1971 عضو تیم ملی فوتبال آلمان شد و تا سال 1978 که از تیم ملی کناره گیری کرد تمامی افتخارات ملی را کسب کرده بود. یورگ همراه آلمان قهرمان جام ملتهای اروپا 1972 شد و دو سال بعد همراه تیم مل آلمان در جام جهانی 1972 قهرمان جهان.

    افتخارات


    این تصویر کوچک شده است. برای دیدن ابعاد واقعی آن، روی این نوار کلیک کنید. ابعاد واقعی تصویر 700x500 و حجم آن 59 کیلو بایت می باشد.


    باشگاهی
    • بایرن مونیخ (بایرن مونیخ)
      • جام حذفی آلمان: قهرمان 1967.1969.1971
      • لیگ قهرمانان اروپا: قهرمان 1974.1975.1976
      • بوندسلیگا: قهرمان 1969.1972.1973.1974.1980.1981
      • جام برندگان اروپا: قهرمان 1976
      • جام باشگاهای جهان: قهرمان 1976
    ملی
    • تیم ملی فوتبال آلمان
      • جام جهانی فوتبال: قهرمان 1974
      • جام ملتهای اروپا: قهرمان 19772

     


    نظرات دیگران ( )


    ? لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    سورپرایز رومنیگه برای ریبری در روز تولدش
    بایرن در جهنم اولدترافورد جشن صعود گرفت
    تیم منتخب دهه اخیر آلمان
    بایرن 2-یونایتد1:غول باواریایی انتقام گرفت؛ پیروزی با گل دقیقه 9
    روز رستاخیز؛ فان خال از گور برخاست
    بیوگرافی باستین شوان اشتایگر
    بیوگرافی میشائیل بالاک
    بیوگرافی الیور کان
    بیوگرافی بازیکنان و مربیان گذشته و حال بایرن 3
    بیوگرافی بازیکنان و مربیان گذشته و حال بایرن 2
    بیوگرافی بازیکنان و مربیان گذشته و حال بایرن 1
    استان بایرن
    بایرن مونیخ در اروپا
    امار و ارقام بایرن
    افتخارات و تاریخچه باشگاه بایرن مونیخ
    [عناوین آرشیوشده]

    Desigened By Parsiblog.com